Gemarineerde ribbetjes met koolsalade

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en pers de knoflook. Pel en snipper de ui. Spoel en snipper het chilipepertje (zonder de zaadjes).
  • 2 Meng alle ingrediënten voor de marinade: knoflook, ui, chilipeper, honing, tomatenpuree, wijnazijn, tabasco, peper en zonnebloemolie. Wentel er de ribbetjes door en laat ze minstens 12 uur afgedekt marineren in de koelkast.
  • 3 Maak de groenten voor de salade schoon. Schil de wortel en de appel en snij ze in fijne staafjes. Snipper de kool fijn. Snij de paprika in reepjes. Snij de radijsjes in plakjes, en de lente-ui in ringetjes.
  • 4 Meng alle groenten en schep er enkele eetlepels mayonaise door. Breng op smaak met peper.
  • 5 Gril de ribbetjes goudbruin. Serveer ze met de koolsalade en knapperig verse focaccia.

Gemarineerde ribbetjes met koolsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept