Zoek
Ketchup
60 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1.5 kg tomaten (rijpe)
1 ui (gesnipperd)
2 teentjes knoflook (gesnipperd)
2 blaadjes laurier
1 kl paprikapoeder
100 g rietsuiker (lichtbruine)
0.25 l rode wijnazijn
1 el mosterd
1 blikje tomatenpuree
tabasco
zeezout
Bereiding
1
Snij de rijpe tomaten in partjes.
2
Breng ze aan de kook met ui, knoflook, laurier, paprikapoeder, rietsuiker, rode wijnazijn, mosterd en tomatenpuree. Laat 1 uur zacht sudderen.
3
Doe door een zeef en kruid met tabasco en zeezout.
4
Je kunt verse ketchup enkele maanden in een goed afgesloten fles in de koelkast bewaren.
Ketchup is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Afrikaanse braaiworst
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasplank met zilveruitjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasplank met zilveruitjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept