Ketchup

60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de rijpe tomaten in partjes.
  • 2 Breng ze aan de kook met ui, knoflook, laurier, paprikapoeder, rietsuiker, rode wijnazijn, mosterd en tomatenpuree. Laat 1 uur zacht sudderen.
  • 3 Doe door een zeef en kruid met tabasco en zeezout.
  • 4 Je kunt verse ketchup enkele maanden in een goed afgesloten fles in de koelkast bewaren.

Ketchup is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasplank met zilveruitjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasplank met zilveruitjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept