Gevulde aardappelen met tonijnsalade

4
55 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Verwarm de oven voor op 200° C. Laat de tonijn uitlekken. Snipper de bieslook. Spoel de aardappelen. Dep ze droog. Pers de citroen uit. Haal de tonijn uit elkaar met een vork.
  • 2 Bedek de bodem van een ovenschotel met een laag zeezout. Leg er de aardappelen op. Laat ze 40 minuten bakken in de oven.
  • 3 Meng de vis met de room, de mayonaise en de bieslook. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
  • 4 Halveer de aardappelen in de lengte. Haal er het vruchtvlees gedeeltelijk uit. Schep de salade in het kuiltje.

Gevulde aardappelen met tonijnsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept