Knapperige scampi's met chilisaus

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de knoflook. Snij de pepertjes open, verwijder de zaadlijst, snij ze in stukjes. Doe de pepertjes en de knoflook in de keukenmachine en hak fijn.
  • 2 Breng het water aan de kook met de peper-knoflookmix, de azijn, de suiker en het zout. Laat 3 minuten doorkoken. Bind met wat maïszetmeel en laat afkoelen.
  • 3 Klop het ei los. Meng de panko met het paprikapoeder. Wentel de scampi’s eerst door ei en dan door panko. Bak ze in kleine porties in de olie.
  • 4 Serveer de scampi’s met de chilisaus en plakjes limoen.

Knapperige scampi's met chilisaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept