Ricottacakejes met aspergesalade

6
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175° C. Hak de peterselie. Pel de knoflook. Verwijder de harde uiteinden van de asperges en snij ze schuin in dunne plakjes. Blancheer ze 1 tot 2 minuten in licht gezouten water. Spoel meteen onder koud water en laat uitlekken. Meng de peterselie met 2 el citroensap, 4 el olijfolie en een snuifje zout. Schenk de dressing over de asperges. Laat afgedekt ten minste 30 minuten marineren.

Ricottacakejes met aspergesalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Warm ricottacakeje met blauwe bessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ricottacakejes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ricottacakejes met bessen en lemon curd
20 min Gebak
Bekijk recept
Gemarineerd kersencakeje
45 min Nagerecht
Bekijk recept