Kotelet met salsa verde van waterkers

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de waterkers grof. Meng er het basilicum, de knoflook, het limoensap en de olie door en mix tot een gladde saus.
  • 2 Maak de takjes waterkers voor de salade los en verwijder de dikste stengels.
  • 3 Verhit wat olie in een grillpan en bak de varkenskoteletten 3 minuten aan elke kant. Kruid met peper. Strooi er na het bakken fleur de sel over.
  • 4 Leg op elk (verwarmd) bord een kotelet. Lepel er wat salsa verde over. Serveer met de waterkers. Lekker met gebakken aardappelen, friet of kroketjes.

Kotelet met salsa verde van waterkers is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept