Radijsjesdip met stokbrood

6
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de radijsjes, rasp ze grof of snij ze in fijne reepjes. Bestrooi lichtjes met zout en laat een halfuurtje staan. Laat uitlekken in een zeef en druk het vocht eruit.
  • 2 Klop de verse kaas luchtig op met de yoghurt. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
  • 3 Roer de radijsjes en de lente-ui door het verse-kaasmengsel, kruid met peper en zout. Verdeel de dip over schaaltjes en laat ten minste een half uur in de koelkast rusten. Strooi er eventueel wat bieslookbloemetjes over. Serveer met gewoon en geroosterd stokbrood.

Radijsjesdip met stokbrood is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept