Crostini

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en halveer de paprika’s, verwijder pitjes en zaadlijsten, snij ze in niet al te kleine stukjes. Spoel de tomaten en snij ze grof.
  • 2 Verhit 3 eetlepels olijfolie in een pan en laat de paprika’s afgedekt op matig vuur 8 tot 10 minuten smoren. Roer af en toe even om. Voeg de tomaten toe in de pan, roer om en laat afgedekt nog even verder stoven. Voeg eventueel 2 eetlepels water toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Ontpit en halveer de olijven. Rooster de sneetjes stokbrood onder de grill of in de broodrooster.
  • 4 Besprenkel elk sneetje brood met 1 koffielepel olijfolie en bestrooi met een snuifje zout. Schep er 1 tot 2 lepels van het paprikamengsel op en werk af met een halve olijf. Garneer naar smaak met een blaadje basilicum. Serveer meteen.

Crostini is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept