Pannenkoekjes met lamsgehakt

4
120 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de melk met het water en los er de gist in op. Meng de bloem met de melk en het water en roer glad. Spits het ei. Roer de eidooier, de olie en een snuifje zout door het beslag. Klop het eiwit tot sneeuw en spatel het door het deeg. Laat 1 uur rusten op kamertemperatuur.
  • 2 Snij de abrikozen klein.
  • 3 Spoel en pluk de blaadjes van de koriander.
  • 4 Bak het gehakt rul in een scheutje olijfolie. Voeg de abrikozen met de rozijnen bij het vlees. Kruid met peper, zout en ras el hanout. Giet er een glas water bij, draai het vuur laag en laat 40 minuten sudderen.
  • 5 Vet een kleine koekenpan in met olie en bak kleine pannenkoekjes van het beslag. Leg ze in papieren cakevormpjes en vul ze met het vleesmengsel. Bestrooi met korianderblaadjes en serveer meteen.

Pannenkoekjes met lamsgehakt is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde courgettes met tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Kleine gehaktballetjes met rijst
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mechaoui op stokjes met komijn-koriandermarinade en köfte met Marokkaanse kruidenpasta
15 min-
Bekijk recept

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Blauwebessenpannenkoekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept