Duo van chocolademousse (2)

8
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatineblaadjes in koud water.Smelt de chocolade boven een warmwaterbad.
  • 2 Maak koffie.
  • 3 Los de suiker en de goed uitgeknepen gelatineop in de hete koffie. Roer de koffie doorde chocolade en meng goed. Laat lichtjesopstijven in de koelkast.
  • 4 Klop de slagroom half stijf. Spatel hem doorhet chocolademengsel zodra de mousse begintop te stijven. Verdeel het mengsel overde espressokopjes en laat opstijven in dekoelkast. Werk af met een koffieboontje.

Duo van chocolademousse (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept