Zalm met primeuraardappeltjes en mosterdsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de nieuwe aardappeltjes in een royale hoeveelheid water in 10 à 15 minuten gaar. Laat ze wat afkoelen en pel ze.
  • 2 Spoel de spinazie en verwijder eventuele slechte blaadjes. Doe de spinazie met aanhangend vocht in een pan en laat op middelhoog vuur slinken. Kruid met zout en peper.
  • 3 Snij de zalm met een scherp mes in heel fijne plakjes en sprenkel het citroensap erover.
  • 4 Maak de mosterdsaus: roer de mosterd met de visfond, de olijfolie en de honing stevig door elkaar. Verdeel de aardappeltjes over vier borden. Verdeel de spinazie en de zalm erover. Sprenkel over elk bord 2 à 3 eetlepels van de saus en serveer.

Zalm met primeuraardappeltjes en mosterdsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept