Asperge-hamsalade met avocado

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren hard, laat afkoelen en pel ze. Snij in partjes.
  • 2 Blancheer de asperges vier minuten in kokend lichtgezouten water.
  • 3 Spoel de sla, zwier droog en trek indien nodig in stukken. Schil de avocado, verwijder de pit en snij in dunne partjes. Rooster het brood en snij in driehoekjes.
  • 4 Doe de peterselie en de knoflook in een vijzel en stamp fijn. Meng met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Verdeel de sla, eieren, ham en asperges over vier borden en druppel er de dressing over. Serveer met het geroosterd brood.

Asperge-hamsalade met avocado is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept