Zachtgekookt eitje met asperges in rauwe ham

8
20 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill voor. Bestrijk de asperges met olijfolie. Gril ze 4 à 5 minuten en keer ze regelmatig om. Wikkel de asperges in de rauwe ham en gril ze nog 1 minuut aan elke kant. Hou warm.
  • 2 Breng water aan de kook. Laat, zodra het water kookt, de eieren een voor een zachtjes in het water glijden. Kook ze in 4 à 5 minuten zacht.
  • 3 Zet de eitjes in een eierdopje. Serveer met de gegrilde asperges.

Zachtgekookt eitje met asperges in rauwe ham is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Kip met appel-knolseldercompote
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen met zachtgekookt ei, varkensreepjes en paksoi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept