Gehaktballetjes met mosterddip

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de korsten van het brood. Giet er de room over en laat even weken.
  • 2 Pel en snipper de ui.
  • 3 Spoel de savooibladeren.
  • 4 Spoel de chilipepertjes en snij ze in fijne ringen.
  • 5 Rasp de citroenschil.
  • 6 Fruit de ui glazig in 1 eetlepel olijfolie.
  • 7 Meng het gehakt met het ei, de peterselie, het brood, de gebakken ui en de geraspte citroenschil. Kruid met peper en zout en kneed glad. Rol kleine balletjes van het mengsel en bak ze gaar in olie.
  • 8 Stoom de savooibladeren kort beetgaar.
  • 9 Roer de yoghurt glad met de mosterd en de honing. 1
  • 0 Verdeel de gehaktballetjes over desavooibladeren, bestrooi met chilipepertjes.Serveer met een kommetje dipsaus.

Gehaktballetjes met mosterddip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw-viskoekjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurt-mosterddip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept