Lamscurry

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel het pepertje, verwijder zorgvuldig de zaadjes en snij het in ringetjes.
  • 2 Bak de gekruide stukken lamsvlees rondom aan in olijfolie. Doe er ui, knoflook en het pepertje bij. Bestrooi met het kerriepoeder. Roerbak tot de aroma’s vrijkomen.
  • 3 Blus met de bouillon. Voeg de kokosmelk toe. Roer goed om.
  • 4 Dek af en laat anderhalf uur sudderen tegen de kook aan.
  • 5 Boen de bataten goed schoon. Kook ze 15 minuten in gezouten water. Giet af, laat ze wat afkoelen. Pel ze en snij ze in stukjes. Doe ze bij het vlees.

Lamscurry is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept