Frisse aardappelsalade

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C. Spoel de aardappels, dep ze droog en snij ze in flinterdunne plakjes. Meng ze met de olijfolie en het selderzout. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 20 tot 30 minuten knapperig en goudbruin. Laat afkoelen.
  • 2 Roer een dressing van de zure room, de mayonaise en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Meng de aardappeltjes met de spinazie, tomaatjes en parmezaanschilfers.
  • 4 Verdeel de salade over de borden. Bestrooi met de pijnboompitten en lepel er wat van de dressing over. Serveer meteen, eventueel met een stukje gebakken vis of kip erbij.

Frisse aardappelsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept