Zoek
Aardappelpartjes met kruidendip
4
25 min
Libelle Lekker
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 g nieuwe aardappelen (middelgrote)
2 el olijfolie
2 el boter
500 g magere kaas (verse)
3 el tuinkruiden (gemengde, gehakt)
peper
zout
Bereiding
1
Kook de aardappelen in de schil gaar en laat ze afkoelen. Snij ze in de lengte in partjes.
2
Verhit de olijfolie met de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de partjes aardappel goudbruin. Kruid met peper en zout.
3
Roer de kruiden door de verse kaas (is die te dik, roer er dan 1 à 2 el room door). Breng op smaak met peper en zout.
4
Serveer de aardappelpartjes lauw, met de kruidendip.
Aardappelpartjes met kruidendip is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappelen met kruidendip
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidendip met komkommerspiesen en radijsjes
10 min
Snack
Bekijk recept
Kruidendip
3 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met knoflook-kruidendip en rijst
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzel, citroen en courgette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajunkip met paprika
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept