Panna cotta met kokosmelk met ananassalade

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splijt het vanillestokje en schraap er de zaadjes uit. Laat de gelatineblaadjes enkele minuten weken in koud water.
  • 2 Doe de kokosmelk, de melk, de suiker, het vanillestokje en de vanillezaadjes in een pannetje en breng aan de kook. Roer af en toe om met een houten lepel.
  • 3 Haal de pan van het vuur zodra de bereiding begint te koken. Laat lichtjes afkoelen. Verwijder het vanillestokje en los de uitgeknepen gelatine al roerend op in de warme vloeistof.
  • 4 Verdeel de panna cotta over glaasjes en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
  • 5 Schil de ananas en snij ‘m in heel fijne blokjes. Hak de munt fijn en meng hem met de ananas. Zet de ananassalade tot het serveren in de koelkast.
  • 6 Rooster de amandelschilfers in een droge pan. Serveer de panna cotta met de ananassalade en werk af met de amandelschilfers en een plukje munt.

Panna cotta met kokosmelk met ananassalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige ananassalade met tamarinde
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Meloen-ananassalade
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonaden met sperziebonen-ananassalade en aardappelpartjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met mangosaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept