Kaasfondue met lentegroenten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui. Stoof hem glazig in 2 el olijfolie, in een pan met dikke bodem, op middelhoog vuur.
  • 2 Zet het vuur lager. Doe er de room, mascarpone, parmezaan en gruyère bij en laat al roerend zachtjes verwarmen tot de kaas mooi gesmolten is. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 3 Kook de aardappeltjes in de schil gaar. Giet af en meng met 1 el olijfolie en 1 el gehakte peterselie.
  • 4 Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Schraap de worteltjes en snij het groen bij. Stoom beide beetgaar.
  • 5 Serveer de kaasfondue met de aardappeltjes en de groenten.

Kaasfondue met lentegroenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met lentegroenten en zeevruchten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met lamsham en lentegroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept