Beignets van hondshaai

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de ui en knoflook aan in wat olie. Voeg er de tomatenblokjes en de tomatenpuree aan toe. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Blus met de witte wijn, en voeg er het water aan toe. Laat 10 minuten zachtjes stoven.
  • 2 Splits de eieren. Meng de dooiers met de bloem, de 3 eetlepels olie en het spuitwater. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het beslag.
  • 3 Verhit de friteuse tot 180° C. Kruid de visblokjes met peper en zout. Haal ze door het beslag. Verwijder het mandje uit de friteuse. Laat de beignets in de olie glijden en bak ze in kleine hoeveelheden in een drietal minuten goudbruin.
  • 4 Serveer de beignets met de tomatensaus, gemengde sla en de blokjes fetakaas.

Beignets van hondshaai is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje van hondshaai
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hondshaai in rode wijn
Bekijk recept
Hondshaai In Een Zuiders Stoofpotje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hondshaai in zuiders stoofpotje
0 min
Bekijk recept

Ananasbeignets
30 min Gebak
Bekijk recept
Broccolibeignets met zoete chilisaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelbeignets
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min Nagerecht
Bekijk recept