Spiesjes van hondshaai met kerrierijst

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de marinade. Meng het gemberpoeder met de worcestersaus, het chilipepertje, de knoflook, 3 el maïsolie en het limoensap. Laat de visblokjes hier 1 uur in marineren.
  • 2 Snij de ui, een halve groene en een halve rode paprika in flinke stukken. Maak spiesjes met afwisselend een stukje rode paprika, wat ui een blokje vis, een stukje groene paprika, enzovoort.
  • 3 Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen. Snij de rest van de paprika‘s in kleine blokjes. Fruit ze aan in wat olie. Voeg ze aan de rijst toe. Roer het kerriepoeder erdoor, de maïskorrels, 4 eetlepels olie en 2 eetlepels wijnazijn. Meng goed en laat volledig afkoelen.
  • 4 Bak de spiesjes rondom aan in wat olie. Kruid met peper en zout. Serveer de spiesjes met de rijst en een frisse groene sla.

Spiesjes van hondshaai met kerrierijst is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kerrierijst met ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierijst met kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-kerrierijst met Oosterse speklappen
30 min-
Bekijk recept
Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept