Tomaten gevuld met couscous en feta

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de couscous in een ruime kom. Breng de bouillon aan de kook. Overgiet er de couscous mee, dek af en laat 4 minuten wellen. Roer los met een vork.
  • 2 Verbrokkel de feta. Snij de zongedroogde tomaten in stukjes, bewaar de olie. Snij het hoedje van de verse tomaten, hol ze uit.
  • 3 Meng de zongedroogde tomaatjes, het basilicum, de boter, de feta en de tomatenolie door de couscous. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Vul de tomaten met de couscous, leg het hoedje er weer op. Zet de tomaten in een ovenschaal.
  • 5 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de knoflook en meng ‘m met de tijm, de rozemarijn en de olijfolie. Besprenkel daar de tomaten mee. Kruid met peper en zout en zet 20 minuten in de oven.

Tomaten gevuld met couscous en feta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept