Aspergequiche met parmezaan

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de asperges en breek het houtachtige uiteinde eraf (schillen hoeft niet). Kook ze 4 minuten in lichtgezouten water. Spoel meteen met koud water en laat uitlekken.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200° C. Bekleed een bakblik of grote springvorm met bakpapier. Leg er het deeg in en verdeel er de asperges over.
  • 3 Klop de eieren los met de room en kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Giet het beslag over de asperges en bestrooi met parmezaan.
  • 4 Zet de taart in de oven en verlaag de temperatuur naar 180° C. Bak de quiche in ongeveer 40 minuten goudbruin en gaar. Serveer met een slaatje erbij.

Aspergequiche met parmezaan is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Aspergequiche
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche met zalm en waterkers
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse aspergequiche
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept