Roerei met kruiden en paascroutons

4
20 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de croutons. Steek met een koekjesvorm figuurtjes uit het brood en grill ze goudbruin.
  • 2 Breek voorzichtig de hoedjes van de eieren. Doe de eieren in een kom en klop ze los met peper en zout, en eventueel een scheutje room.
  • 3 Spoel de schalen voorzichtig schoon en zet ze in de eierdopjes.
  • 4 Smelt wat boter in een pan en laat er de eieren al roerend zachtjes half in stollen. Zet het vuur uit, doe er de tuinkruiden bij en roer tot het ei bijna helemaal gestold is.
  • 5 Vul de schalen met roerei en werk af met een plukje groen. Geef er de paascroutons bij.

Roerei met kruiden en paascroutons is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept