Tien-groentensoep

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon en snij in stukjes.
  • 2 Smelt de helft van de boter in een pot met dikke bodem en stoof daarin, op een laag pitje, alle groenten zachtjes (maar niet kleuren). Bestrooi met peper en zout. Zet het deksel op de pot en stoof zachtjes verder tot de groenten gaar zijn. Giet er indien nodig een weinig water bij.
  • 3 Wanneer de groenten gaar zijn, begiet ze met de bouillon en laat alles nog een poosje verder sudderen op een klein vuur.
  • 4 Leg de rest van de boter in een soepterrine en giet er de kokende soep over.

Tien-groentensoep is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groene-groentensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met witte kaasblokjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met ballen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippen-groentensoep met salsa verde
Bekijk recept

Kip tandoori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsvlees met Parmaham en salie in marsalasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept