Appeltaart

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appelen, verwijder de klokhuizen en snij in dobbelsteentjes.
  • 2 Smeer een bakvorm in met wat boter en bestuif met bloem.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 4 Vermeng de zachtgemaakte boter met de witte en de bruine suiker. Werk er één na één de eieren door.
  • 5 Meng het bakpoeder en een snuifje kaneel door de bloem en strooi door het mengsel boter-suiker-eieren. Voeg de room bij om een zacht, gelijkmatig deeg te bekomen. Meng de appelstukjes door het deeg.
  • 6 Vul de bakvorm met het deeg.
  • 7 Bak de taart in ongeveer 45 minuten in de oven.
  • 8 Dien warm op, eventueel met een bolletje vanilleroomijs.

Appeltaart is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept