Asperges met gepocheerd ei

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges.
  • 2 Hak de peterselie fijn.
  • 3 Kook de asperges in hun geheel. Haal met een schuimspaan uit de kookpan en laat goed uitdruipen.
  • 4 Laat de boter smelten, schuim af en kruid met peper en zout.
  • 5 Pocheer de eieren pocheren of kook ze zacht.
  • 6 Overgiet de asperges overgieten met een weinig boter en bestrooi rijkelijk met peterselie. Werk elke portie af met een gepocheerd ei en serveer met toast of stokbrood.

Asperges met gepocheerd ei is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept