Zoek
Aspergetaartjes
4
45 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 asperges (geschild, in stukken)
15 g bakboter
0.25 ui (fijngesnipperd)
1 ei (losgeklopt)
2 eieren (hardgekookt)
2.5 dl room
50 g kaas (gemalen)
peper
zout
24 taartbodems (kant-en-klaar)
Bereiding
1
Schil de asperges, snij in stukken en kook gaar.
2
Snipper de ui fijn.
3
Kook 2 eieren hard.
4
Verwarm de oven voor op 180°C.
5
Verwarm de room , roer er de gemalen kaas door en vervolgens het losgeklopte ei. Breng op smaak met peper en zout.
6
Fruit de ui even aan in de boter. Pel de hardgekookte eieren en plet ze fijn.
7
Bedek de taartbodempjes met gekookte asperges en breng daarop het ui-eimengsel aan.
8
Giet de vulling erbij en laat de taartjes bakken totdat het mengsel stevig en goudbruin is.
Aspergetaartjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Plaattaartje met asperges en ham
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaartjes
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaartjes
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante Asperge-Taartjes
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaartje met asperges en ham
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaartjes
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaartjes
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante Asperge-Taartjes
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept