Goelasj met aardappelen

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel het vlees in blokjes.
  • 2 Snij de uien grof.
  • 3 Schil de aardappelen, snij in blokjes.
  • 4 Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten, snij in stukken.
  • 5 Bak het vlees aan in een mengsel van olie en boter. Stoof de uien mee aan. Voeg per ui een eetlepel paprikapoeder en een snuifje komijn toe en giet de vleesbouillon erbij. Laat sudderen met het deksel op de pan tot het vlees bijna gaar is.
  • 6 Voeg de aardappelen en de paprika's bij het vlees. Kruid met peper en zout en laat nog 15 minuten sudderen.

Goelasj met aardappelen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Een Super Makkelijke Varkens-Goulasj Met Groenten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootvader'S Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept