Sabayon met rode vruchten

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de vruchten en verwijder voorzichtig de steeltjes. Leg in een kom, overgiet met de Cointreau en bestrooi met poedersuiker. Laat rusten.
  • 2 Klop de eierdooiers en de suiker tot een schuimige massa. Verwarm de wijn en voeg bij het eiermengsel. Plaats in een warmwaterbad en blijf kloppen tot een lichte mousse bekomen wordt.
  • 3 Verdeel de gemarineerde vruchten over diepe borden en bedek alles met de sabayon.
  • 4 Deze bereiding krijgt een extra feestelijk tintje wanneer ze met poedersuiker wordt bestrooid en vervolgens enkele minuten wordt gegratineerd onder de warme grill.

Sabayon met rode vruchten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept