Zoek
Kaasfondue van eigen bodem
4
15 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
120 g Nazarethkaas
6 plakjes Fagnarkaas
6 plakjes Ambiorixkaas
6 sneetjes brood (in stukjes)
5 cl jenever
30 cl pils
2 appels (Jonagold, in stukjes)
2 tl maïszetmeel
1 teentje knoflook
Bereiding
1
Snij de kaas in stukken.
2
Snij het brood en de appel in stukken. Besprenkel de stukjes appel met jenever of met citroensap.
3
Wrijf het fonduepannetje goed in met het knoflookteentje. Doe er de kaas in, samen met het bier, de jenever en het in bier losgeklopt maïszetmeel.
4
Meng goed mengen en laat op een zacht vuur smelten. Zet het fonduepannetje op het stel.
5
Schuif de stukjes brood en/of appel op een stokje en dompel in de gesmolten kaas.
Kaasfondue van eigen bodem is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Zuurkoolquiche
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Frisse citruscheesecake
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Hartige courgettetaart met zalm
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driekazenfondue
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept