Kaasfondue van eigen bodem

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kaas in stukken.
  • 2 Snij het brood en de appel in stukken. Besprenkel de stukjes appel met jenever of met citroensap.
  • 3 Wrijf het fonduepannetje goed in met het knoflookteentje. Doe er de kaas in, samen met het bier, de jenever en het in bier losgeklopt maïszetmeel.
  • 4 Meng goed mengen en laat op een zacht vuur smelten. Zet het fonduepannetje op het stel.
  • 5 Schuif de stukjes brood en/of appel op een stokje en dompel in de gesmolten kaas.

Kaasfondue van eigen bodem is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Frisse citruscheesecake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Hartige courgettetaart met zalm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept