Konijn met olijven

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het konijn in stukken.
  • 2 Snij de knoflook in plakjes.
  • 3 Pel en ontpit de tomaten, snij in vieren.
  • 4 Hak het basilicum fijn.
  • 5 Kleur de stukken konijn aan alle kanten in de boter. Kruid met peper en zout en bestrooi met ronde plakjes knoflook.
  • 6 Leg de stukken tomaat eromheen en bestrooi met het fijngehakte basilicum. Overgiet het geheel met wijn.
  • 7 Laat onder deksel zachtjes gaarstoven en voeg er 5 minuten voor het einde van de bereiding de olijven bij.
  • 8 Serveer met tagliatelle met roomboter en een schaaltje geraspte kaas.

Konijn met olijven is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept