Zoek
Saffraansaus
4
10 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 sjalotten (fijngehakt)
1 dl visfond
3 dl droge, witte wijn
1 dl Noilly Prat
2 dl room
150 g roomboter
1 potje saffraanpoeder
Bereiding
1
Hak de sjalotten fijn.
2
Breng de sjalotten met de witte wijn en de visfumet aan de kook. Kook in tot een derde, zeef, voeg de room toe en laat nog even inkoken.
3
Meng van het vuur de koude boter door de saus en breng op smaak met saffraan.
4
Past uitstekend bij gestoomde vis.
Saffraansaus is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmtompouce met saffraansaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmtompouce met saffraansaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept