Hollandse saus

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers de citroen.
  • 2 Smelt de boter.
  • 3 Laat water, azijn en citroensap inkoken. Voeg één voor één de eierdooiers toe op een zacht vuur, onder voortdurend kloppen.
  • 4 Voeg in een dun straaltje de gesmolten boter toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Heerlijk bij groenten en gebakken of geroosterde vis.

Hollandse saus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept