Blauwe-kaassaus

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een roux van de boter en de bloem.
  • 2 Kook de melk (om klonters in de saus te vermijden) en voeg beetje bij beetje bij de roux, onder voortdurend roeren. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en laat nog een kwartier zachtjes sudderen.
  • 3 Voeg aan deze béchamelsaus vervolgens de eierdooiers en de blauwschimmelkaas toe. Laat niet meer koken!
  • 4 Deze saus is lekker bij gekookt kippenvlees.

Blauwe-kaassaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept