Wijnkoopmansboter

4
120 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot.
  • 2 Hak de peterselie fijn.
  • 3 Breng de wijn en de porto aan de kook met de sjalotten en laat volledig inkoken. Laat afkoelen.
  • 4 Voeg de zacht geroerde boter toe en parfumeer met citroensap en gehakte peterselie. Kruid met zout en peper.
  • 5 Vorm een rol van de wijnkoopmansboter, wikkel in aluminiumfolie en laat hard worden in de koelkast.
  • 6 Deze boter past voortreffelijk bij gegrild vlees of bij niertjes.

Wijnkoopmansboter is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Chateaubriand met wijnkoopmansboter
0 min
Bekijk recept

Chateaubriand met wijnkoopmansboter
0 min
Bekijk recept