Vanillesaus

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eierdooiers op met de suiker tot een witte, schuimende massa. Kook de melk met het vanillestokje.
  • 2 Roer de melk door de eierdooiers, zeef en laat zachtjes indikken zonder koken.
  • 3 Lekker bij pannenkoeken of ijs.

Vanillesaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept