Pompoensoep met amandel

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het pompoenvlees in blokjes. Schil deaardappelen en de wortelen en snij ze grof.Snipper de ui en de knoflook fijn.
  • 2 Fruit ui en knoflook glazig in een klontje boter. Doe er depompoenblokjes bij en laat nog even meestoven. Giet er de bouillon over.Voeg de aardappelen, de wortelen ende amandelen toe en laat afgedekt 25 tot30 minuten koken.
  • 3 Mix de soep. Voeg er de room aan toe enbreng opnieuw aan de kook. Voeg eventueelmeer bouillon of een scheutje watertoe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.Schep de soep in warme kommen ofborden. Werk af met de rest van de roomen zwarte peper van de molen.

Pompoensoep met amandel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept