Wildfond

4
120 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de beenderen een nacht te weken in koud water. Laat uitdruipen.
  • 2 Snij de groenten in grote stukken. Snipper de ui grof.
  • 3 Rooster de beenderen licht in de oven met de ui en de sjalotjes. Bevochtig met rode wijn, voeg de groenten en de kruiden toe. Laat inkoken, zeef en laat 12 uur garen op een laag vuur.
  • 4 Wrijf door een fijne zeef, laat afkoelen en ontvet.

Wildfond is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept