Kalfsfricassee met selder

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de selder, snij de stengels in lange, dikke staafjes.
  • 2 Verhit in een diepe kookpan 1 kl olijfolie en 1 kl boter. Kruid het vlees met peper en zout en bak ze snel rondom aan.
  • 3 Blancheer de selderstengels 2 minuten. Laat schrikken in koud water en goed uitlekken. Doe ze bij het vlees. Laat nog 30 minuten heel zacht koken.
  • 4 Klop de eidooier los met de room. Klop samen met een pollepel van het kookvocht op tot een glad en schuimig mengsel.
  • 5 Giet in een straaltje in de kookpan, roer goed om zodat de saus mooi glad blijft. Verwijder het kruidentuiltje en breng de saus op smaak met citroensap, peper en zout. Serveer met gegratineerde aardappelpuree.

Kalfsfricassee met selder is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept