Lamskoteletjes met couscous

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de yoghurt op met het citroensap en de slaolie, de tuinkruiden en peper uit de molen. Zet koel weg.
  • 2 Spoel en halveer de tomaten, lepel er de pitjes uit. Laat ze in een vergiet uitlekken.
  • 3 Snipper de lente-uitjes fijn. Snij de olijven in stukjes.
  • 4 Doe de couscous in een grote kom met een snuifje zout. Giet er 2 dl kokendheet water bij. Dek af en laat 5 minuten onaangeroerd staan.
  • 5 Maak de couscouskorrels los met een vork. Vermeng met 1 el olijfolie en het citroensap, de lente-uitjes en de olijven, de munt en peper uit de molen.
  • 6 Kruid de lamskoteletjes en gril ze 2-4 minuten in de pan.
  • 7 Leg ze op voorverwarmde borden. Zet er twee halve tomaten bij, gevuld met lauwe couscoussalade. Serveer met de gekoelde yoghurtdressing.

Lamskoteletjes met couscous is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept