Pannenkoekentaart met aardbeienconfituur en vanillecrème

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef de bloem in een kom en roer tot een glad beslag met een beetje melk. Roer de eieren, het zout en de resterende melk erdoor.
  • 2 Smelt een beetje boter in de pan en giet met een pollepel wat beslag in de pan. Verdeel met een draaiende beweging het beslag gelijkmatig over de bodem.
  • 3 Bak de pannenkoek in 1 à 2 minuten op een middelhoog vuur goudbruin aan beide kanten. Laat ze op een bord glijden en afkoelen. Bak met het overige beslag nog zo'n 6 à 7 pannenkoeken.
  • 4 Klop de room stijf met de vanillesuiker en het citroensap. Leg een pannenkoek op een bord en smeer er een laagje slagroom op en daarop een laagje aardbeienconfituur. Dek af met een tweede pannenkoek. Ga zo verder tot alle pannenkoeken, slagroom en aardbeienconfituur op zijn. Bestrijk tot slot de bovenste pannenkoek met een laagje aardbeienconfituur.

Pannenkoekentaart met aardbeienconfituur en vanillecrème is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
Bramentaartje met vanillecrème
70 min- Nagerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Peren Met Vanillecreme
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vanillecreme Melba
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met brie en honing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Hartige pannenkoekentaart
10 min Nagerecht
Bekijk recept