Visbouillon met snijbiet en scampi's

6
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bouillon aan de kook samen met de witte wijn. Temper het vuur en voeg de snijbiet, de lente-uitjes, de knoflook en de olijfolie toe. Laat 20 minuten sudderen.
  • 2 Voeg de scampi’s toe en laat nog 5 minuten garen. Breng de soep op smaak met peper en zout. Werk af met peterselie.

Visbouillon met snijbiet en scampi's is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane mosselen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept