Stokbrood met savooikoolpuree

12
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de savooikool, verwijder de harde kern en snij de kool in reepjes. Blancheer ze 5 minuten in gezouten water. Giet af, laat onder koud water schrikken en uitlekken. Hak fijn.
  • 2 Pel en snipper de sjalot. Fruit hem samen met de kool 5 minuten in de boter. Doe er de room bij en laat even doorkoken. Meng met de aardappel en breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en citroensap. Hou warm.
  • 3 Snij het stokbrood in stukken en gril ze goudbruin. Verdeel de koolpuree over het brood en serveer meteen.

Stokbrood met savooikoolpuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept