Pasta met zalm

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de visfumet tot tegen de kook aan. Snij de zalmfilet in hapklare stukken. Pocheer ze 3 minuten in de fumet. Giet af door een zeefje en vang het kookvocht op.
  • 2 Kook de broccoliroosjes beetgaar in gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water en laat ze goed uitlekken.
  • 3 Pel de tomaten, haal er de pitjes uit. Snij ze in blokjes.
  • 4 Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
  • 5 Laat intussen het gezeefde kookvocht van de zalm tot de helft inkoken. Doe er de room en de peterselie bij. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Laat nog even doorkoken.
  • 6 Doe de zalm, de broccoli en de tomaatblokjes bij de saus. Laat 1 minuut opwarmen.
  • 7 Giet de pasta af en vermeng ze met wat olijfolie. Lepel er de saus bij en dien op.

Pasta met zalm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept