Pittige rundergoulash

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de uien en de knoflook, snipper ze fijn. Snij de paprika's (zonder de zaadjes en zaadlijsten) in stukken.
  • 2 Kruid het vlees met peper en zout, bestuif het met bloem. Bak het rondom goudbruin in een mengsel van boter en olijfolie. Schep uit de pan.
  • 3 Voeg wat olijfolie toe en fruit daarin de uien glazig. Doe er de paprika's en de knoflook bij. Roerbak 1 minuut.
  • 4 Doe er het vlees weer bij. Bestrooi met het paprikapoeder. Schep goed om.
  • 5 Voeg er de bouillon en de tomatenpuree, het chilipepertje en het kruidentuiltje aan toe. Roer om. Breng tot tegen de kook aan. Dek af en laat ongeveer 2 uur zacht stoven.
  • 6 Neem het kruidentuiltje en het pepertje weg. Serveer goed heet met rijst.

Pittige rundergoulash is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rundergoulash met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash In De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash Van Oma
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse rundergoulash.
0 min
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept