Lamsschenkel op z'n zuiders

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rits de rozemarijnnaaldjes en tijmblaadjes van de takjes en hak ze fijn. Meng ze met 4 el olijfolie, peper en zout en wrijf er de schenkels mee in. Laat ze 2 uur marineren in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180° C. Pel en hak de knoflook.
  • 3 Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en leg er de schenkels in, samen met de knoflook en de citrusschillen. Schenk er de marinade bij en zet in de oven. Laat 1 uur garen en bedruppel geregeld met het braadvocht.
  • 4 Snij de selder in boogjes, laat de olijven uitlekken. Meng ze met de tomaten en doe alles bij in de ovenschaal. Overgiet met witte wijn en bouillon. Laat nog 1 uur verder garen in de oven.

Lamsschenkel op z'n zuiders is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Sint-jakobsvruchten op zijn zuiders met knapperige croutons
Voorgerecht
Bekijk recept
Zuiders tomatenslaatje
0 min
Bekijk recept
Zeewolf met zuiders groentepannetje
0 min
Bekijk recept
Gegrilde zeewolf met zuiders groentestoofpotje
0 min
Bekijk recept

Stoofpotje van lamsschenkel met basmatirijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Lamsschenkel
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde Lamsschenkel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Lamsschenkel Met
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept