Puree van aardperen met Parmezaanse kaas

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C. Maak een marinade van 1 el olijfolie, de knoflook, de tijm en de rozemarijn. Kruid met zout en peper.
  • 2 Roer de stukken aardpeer door de geurige marinade tot ze helemaal bedekt zijn. Haal ze uit de marinade en spreid ze in één laag uit over een bakplaat.
  • 3 Rooster ze 20 minuten. Vul de kom van de keukenmachine met de geroosterde aardperen, de Parmezaanse kaas en de bladpeterselie. Voeg zout en peper toe. Mix de aardperen tot een smeuïge pasta. Proef en breng eventueel nog wat op smaak met zout en peper.

Puree van aardperen met Parmezaanse kaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept