Oosters rundvlees

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de lente-ui in ringen. Snipper de gember. Rasp de limoenschil en pers daarna de vrucht uit.
  • 2 Wok de gember en de lente-uitjes 2 minuten in 1 eetlepel olie. Doe er de currypasta bij en bak tot de aroma’s goed vrijkomen. Roer er dan de wijn, kokosmelk, limoenschil, vissaus en suiker door.
  • 3 Voeg er de courgettes, boontjes en erwtjes aan toe, zet het vuur wat zachter en laat alles 15 minuten stoven. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper, zout en limoensap.
  • 4 Bak in een andere pan op hoog vuur het vlees snel rondom bruin. Kruid met peper en zout.
  • 5 Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en serveer met de groentecurry en het vlees. Bestrooi met koriander.

Oosters rundvlees is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in exotische saus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met oosters gekruide kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min Bijgerecht
Bekijk recept