Koolvis met eiersaus en garnalen

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de vis samen met de sjalot in wat boter. Kruid met peper en zout. Schep de vis en de sjalot uit de pan en hou warm in de oven (80 à 100° C).
  • 2 Meng de eidooiers met het citroensap en de room. Roer er de aanbaksels in de pan mee los en laat de saus al roerend indikken (maar niet meer koken).
  • 3 Doe de helft van de garnalen bij de saus en laat even verwarmen.
  • 4 Verdeel de vis, de sjalot en de saus over voorverwarmde borden en werk af met de rest van de garnalen. Lekker met aardappelpuree!

Koolvis met eiersaus en garnalen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept